Sari la conținut
campania-pentru-suflet-revine

Și în acest an pensionarii brașoveni beneficiază de tichete sociale acordate în campania Pentru Suflet.

Chiar daca distribuirea lor a început de ceva timp mai puțin de o treime dintre beneficiari au venit până acum să-și ridice tichetele.

Termenul limită este sfârșitul acestei luni. Direcția de Servicii Sociale (DSS) Brașov a reluat din data de 26 februarie, Campania de acordare a pachetului cu alimente „Pentru suflet”, cu ocazia sărbătorii de Învierea Domnului.

Pachetul cu alimente „Pentru suflet” este în cuantum de 50 lei și se va acorda sub forma a cinci tichete sociale cu valoarea de 10 lei/tichet. Tichetele pot fi utilizate doar pentru achiziționarea de produse alimentare.

Persoanele îndreptățite să beneficieze de tichetele sociale sunt pensionarii cu domiciliul stabil în municipiul Brașov, cu vârsta de minim 63 ani femeile și minim 65 ani bărbații, care împlinesc această vârsta până inclusiv în data de 31.12.2018 și a căror pensie este de până la 1.000 de lei inclusiv. Beneficiarii sunt nemulțumiți însă de valoare mică a tichetelor.

Acte necesare: cuponul de pensie pentru luna anterioară sau luna solicitării, în original și copie; actul de identitate (BI sau CI) în original și copie; cerere completată de beneficiar prin care acesta solicită acordarea tichetelor.

Distribuirea tichetelor se va face în perioada 26 februarie – 31 martie, după următorul program: luni, marți, miercuri și vineri - orele 8.30-15.30; joi – orele 8.30-17.00. de la sediul Direcției de Servicii Sociale din Brașov, str. Panselelor nr. 23.

Mai multe detalii:

https://youtu.be/-ndJw8MW2Vk

Comentarii

Ultimă oră