Sari la conținut

Campania electorala din SUA un adevărat spectacol

campania-electorala-din-sua-un-adevarat-spectacol

Campania electorala din SUA un adevărat spectacol. Un republican prăjește șuncă pe țeava unei arme, iar altul , a ales sa decupeze cele 70.000 de pagini ale codului impozitelor cu drujba.  Cei 17 candidați republicani la alegerile prezidentiale, multi dintre ei necunoscuti marelui public, rivalizeaza in imaginatie pentru a face sa se vorbeasca despre ei.  Ce alte ciudățenii se mai întâmplă în campania electorală din Statele Unite. Cea mai recentă inregistrare video a unui candidat republican care prajeste sunca pe arma lui de foc surprinde cu adevarat. În alegerile primare americane toate excentricitatile par sa fie permise pentru ca un candidat să se faca remarcat. Cu cateva zile inainte de prima dezbatere a campaniei electorale, in cursul careia 10 candidati se vor confrunta si la sase luni de la debutul oficial al acesteia, un site de știri din Franța a analizat prestatiile cele mai ciudate ale candidatilor republicani.

                1. Ultimul care s-a evidențiat in acest sens este Ted Cruz. Intr-o inregistrare video de un minut, publicata luni pe retelele de socializare, texanul arata alegatorilor sai potentiali cum stie el sa prajeasca sunca pe teava pustii lui. Un argument cu greutate.
                2. In alta inregistrare video, senatorul Rand Paul, aflat in subsolul sondajelor, a ales sa decupeze cele 70.000 de pagini ale codului impozitelor cu drujba.
                3. Jeb Bush, frate si fiu de ex-presedinti americani, si-a concentrat eforturile pe forma sa fizica pierzand cel putin 18 kg in sase luni.
                4. O altă inregistrare video intitulata sobru 'Cum sa-ti distrugi propriul telefon mobil cu Lindsay Graham ?' si postata pe YouTube il arata pe senatorul din Carolina de Sud încrâncenându-se sa-si distruga prin tot felul de mijloace -sfaramare, ardere, lovire cu un baston de golf, taiere cu un cutit de macelar - telefonul mobil.

Comentarii

Ultimă oră