Luna aceasta, braşovenii racordaţi la sistemul centralizat pot primi căldură doar pe bază de cerere şi doar în timpul nopţii! Furnizarea de agent termic şi în timpul zilei va începe în octombrie doar dacă vremea se va răci foarte mult.

  Mai multe asociaţii de proprietari din Braşov au solicitat luna aceasta furnizarea de căldură din sistemul centralizat, după ce, încă din primele zile ale lunii octombrie, s-au înregistrat temperaturi destul de scăzute, mai ales în cursul nopţii.

  Potrivit reprezentanţilor Primăriei Braşov, până la data de 1 noiembrie 2018, când, oficial, începe sezonul rece, căldura este furnizată doar noaptea, între orele 18.00 şi 06.00, iar de la începutul lunii viitoare se va trece la programul continuu.

  Dacă până la data de 1 noiembrie vremea se va răci foarte mult, furnizarea de agent termic şi în timpul zilei va începe mai repede. În cazul în care temperaturile vor fi mai ridicate, luna aceasta, alimentarea cu agent termic în timpul nopţii se va face în baza unei cereri scrise transmise de asociaţiile de proprietari.

    Pe de altă parte, reprezentanţii municipalităţii au dat asigurări că reţeaua de termoficare este pregătită pentru sezonul de iarnă 2018 – 2019.