Sari la conținut

Calculatoare pentru școlile și ONG-urile din comunități defavorizate

calculatoare-pentru-scolile-si-ongurile-din-comunitati-defavorizate

Ateliere fără Frontiere a lansat  un nou apel la propuneri de proiecte, pentru dotarea cu 500 de calculatoare recondiţionate, dedicat instituţiilor de învăţământ şi ONG-urilor din comunităţi defavorizate la nivel naţional.

Potrivit bzb.ro, înscrieri pentru un nou apel la propuneri de proiecte educaţionale şi de incluziune care au nevoie de dotare cu calculatoare se fac până în 30 aprilie.

Instituţiile de învăţământ, asociaţiile, fundaţiile şi celelalte organizatii care activează în domeniul educaţiei şi incluziunii sociale vor putea completa formularul de pe website-ul programului, educlick.ro, unde pot vedea şi regulamentul.

Proiectele vor fi jurizate până în 3 mai, iar în 16 mai, iniţiatorii proiectului anunţă că va fi ceremonia de premiere. Proiectele eligibile vor fi punctate şi selectate de un juriu independent format din experţi tehnici, parteneri şi finanţatori ai Ateliere Fără Frontiere.

Programul Educlick 1/2017 este realizat cu sprijinul ECOTIC, singura organizaţie a producătorilor şi importatorilor de echipamente electrice şi electronice (EEE) din România, care finanţează activitatea de reutilizare.

Comentarii

Ultimă oră