Sari la conținut

Ca la noi, la nimeni! Insolvenţa Astrei a fost cerută de o firmă de securitate a patronului

ca-la-noi-la-nimeni-insolventa-astrei-a-fost-ceruta-de-o-firma-de-securitate-a-patronului

O firmă de pază a lui Ioan Niculae cere insolvenţa clubului Astra Giurgiu, al cărui proprietar este tot omul de afaceri, preşedintele Comitetului Director al grupării, Petre Buduru, afirmând că această solicitare nu va cauza probleme liderului Ligii I.

"Am primit o notificare de la această firmă. Notificări mai avem, pentru că noi am avut datorii, nu numai la această firmă, însă avem partea de contabilitate şi partea juridică care controlează toate problemele astea şi societatea nu a fost niciodată în pericol de a intra în insolvenţă. M-a bufnit râsul pentru că ştiu că este o firmă de-a noastră. Ştiu că este firma din cadrul grupului nostru. Probabil că se impunea la rândul lor să facă aceste adrese, de notificări. Datoriile sunt controlabile, pentru că au venit bani din participările noastre la Liga Europa. O parte s-au dat la bugetul statului şi o parte la contractele jucătorilor", a declarat Buduru, la Dolce Sport.

SC Watch Catch Security SRL, în calitate de creditor, a depus, la 28 decembrie 2015, la Tribunalul Giurgiu, o solicitare de deschidere a procedurii insolvenţei Asociaţiei Fotbal Club Astra, în calitate de debitor. Această speţă va fi judecată la 9 februarie.

Comentarii

Ultimă oră