Sari la conținut
ca-care-onoare-ginerica

• Azi voi scrie despre politicienii hoți și în același timp nesimțiți. Hoți pentru că au furat din banii publici și au păpat din ei fără milă. Excursii, bani alocați pentru porcăria aia de ATOP de unde au mâncat milițienii încă aflați în funcție. Ordinari de cea mai joasă speță. Despre ATOP voi face un articol special, ca să puteți și voi să vedeți cum au trăit unii din taxele voastre, unii care trebuiau să fie imaginea corectitudinii

Să revenim la hoțul zilei. Ăsta este Claudiu Coman. Care cică și-a dat demisia de onoare de peste tot. Claudiu Coman este, sau a fost membru PNL. Eu zic că mai degrabă a fost membrană. Auzi, demisia de onoare? Pentru că ești profesor la universitate, ești omul care educă generații de tineri! Și de acolo ar trebui să îți dai demisia! Ce au învățat de la tine acei tineri studenți? Le-ai predat metodologia șpăgii sau metoda sugerii de bani din plasa cu șpagă? Tu, Comane, îmi aduci aminte de un alt celebru profesor universitar, prădător la drept. Pe numele lui, „somitatea“ Adam!

Acest Adam care a furat de nu mai știa de el, furtul era viața lui. Mai mult, profesor fiind la Facultatea de Drept, profita de poziția lui să facă bani și să beneficieze de „cărniță proaspătă“, de „fetele de lapte“ de care beneficia împreună cu prietenii lui, foști șefi la poliție. Chiar îmi aduc aminte de o seară, memorabilă  de altfel, seară petrecută la fosta sală de la Forex. Unde după un meci de fotbal, celebritatea sa, profesor universitar ca și tine, a convocat la „lot“ ceva prospătură de la propria catedră. Era atunci la masă cu unul Neagu, cu altul Bucur și cu alții care între timp au devenit și ei oareșce.

Desigur, tu nu faci profit din cărniță, tu te mulțumești cu ce sugi din banul public. După ce a picat „la ceas de DNA“ cel care te-a crescut, ai încercat o repoziționare. Te-ai dat cu alt hoț, pe numele lui Scripcaru. Ai renegat trecutul, beneficiile, plimbările oferite de Căncescu. Ai uitat chiar și oamenii care au fost la nunta ta, aia cu 500 de invitați, la care darul a fost mai mult decât obligatoriu. Ai încercat în lăcomia ta să mai prinzi ceva, un sugiuc, un ciubuc. Ghinion.
Tu Coman! Ai uitat cum încasai banii pentru sondaje și studii sociologice comandate de partid? Pentru care încasai bănuții dirijați de stăpân? Tu profesore, deontologule, despre tine am citit în comunicatul DNA că ai dat bănuțul ca să te pună pe listă, pe loc eligibil. Numai că am mai înțeles ceva: ai dat bănuțul din ce ai ciordit pe drum. Adică ai supt din sacoșă și ai spus că este de la tine? Jalnic, trist, găinărește. Ești un găinar! Asta vor învăța și studenții tăi de la tine?

Cum ai picat și tu la  plasa cercetării DNA?  Pentru că ai fost lacom. Pentru că  i-ai vândut pe toți iar pe tine te-a vândut o tanti machedoancă. Și nu ai mai avut cale de întors, ai dat totul, ai vomitat și ultima șpagă înghițită din postura ta de onorabil profesor universitar și onor consilier județean. Treaba ta, onoarea ta.

Apropo de onoare, dacă tot ți-ai dat demisia de onoare  din funcțiile politice, eu zic să îți dai demisia și din funcția de profesor universitar. Nu de alta, dar chiar nu mai ai calitatea să predai. Ce predai, teoria șpăgii și implicațiile ei sociologice?

Măi Comane, hoții adevărați au onoare. Ciubucarii politici ca tine nu au. Eu îți sugerez să torni și despre ciubuăcăreala pe care ai făcut-o cu Scripcaru. Despre afacerile lui. Și despre locurile unde a ascuns banii ciordiți. Nu de alta, dar se plictisește Bebe, este singur la beci. Hai, poți, vomită totul. Nu este greu, faci o înțelegere, îi vinzi pe toți și te întorci la tânara nevastă. Hai, nu te da fecioară, vomită!

Preluare Gazeta Brașovului



http://gazetabrasovului.ro/2016/10/28/ca-care-onoare-ginerica/

Comentarii

Ultimă oră