Sari la conținut

„Butoiul cu fericire”, premieră la Teatrul Particular Brașov

butoiul-cu-fericire-premiera-la-teatrul-particular-brasov

Joi, 28 martie 2019, de la ora 19.00, la Teatrul Particular Braşov va fi pusă în scenă piesa „Butoiul cu fericire”, un spectacol de Ivona Boitan, avându-i în distribuție pe Dorina Roman şi Adrian Iuga.

Cea mai recentă piesă a teatrului din Piaţa Enescu este o comedie „dilie” despre întâlnirea complet surprinzătoare dintre un statistician şi o chelneriţă ce vrea să ajungă la „Vocea României”.

Întâlnirea dintre doi oameni complet diferiţi şi aparent incompatibili. Ea, Sanda, o chelneriţă trăsnită şi amuzantă, care ia totul în glumă, deşi nu are o viaţă prea roz. E trecută de prima tinereţe, are cazier, a văzut multe la viaţa ei, trăieşte într-un oraş minier, obscur, are un bărbat gelos şi singura perspectivă e să participe la Vocea Romaniei, unde să îşi spună povestea.

El este un profesor universitar, matematician, statistician, scorţos şi narcoleptic. Consideră că totul în viaţă poate fi calculat. Ajunge în barul de mâna a doua în care lucrează Sanda, momit de o studentă blondă, care seamană izbitor cu Marlyn Monroe şi de care el este foarte atras. În ciuda tuturor calculelor lui, profesorul face o criză de faţă cu Sanda şi „zidul de scorţoşenie” se dărâmă.

Între profesor şi chelneriţă se creează o relaţie ciudată de prietenie, bazată pe o sinceritate câteodată amuzantă, alteori dureroasă. Cei doi trec împreună printr-un carusel de stări şi emoţii.

  Preţul unui bilet este de 40 de lei (preț întreg) sau 15 lei pentru elevi şi studenţi, iar rezervările pot fi făcute la numărul de telefon 0799 977 357.

Comentarii

Ultimă oră