Sari la conținut

Buletine eliberate în regim de urgență pentru a putea vota

buletine-eliberate-in-regim-de-urgenta-pentru-a-putea-vota

24 mai 2019, ultima zi pentru depunerea actelor în regim de urgență, pentru cei ce cer buletin ca sa poată vota la europarlamentare!

Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Braşov va fi deschis şi în 25 şi 26 mai, dar numai pentru eliberarea actelor de identitate.

Având în vedere că în 26 mai 2019, românii sunt aşteptaţi la urne pentru a-i vota pe candidaţii pentru Parlamentul European, dar şi pentru a răspunde întrebărilor referendumului naţional, primarul Braşovului, George Scripcaru, a lansat un apel către locuitorii arondaţi la Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor (SPCLEP) Braşov să se asigure că au documentele de identitate valabile.


   Pentru ca brașovenii să poată obţine acte de identitate valabile (dacă este cazul), SPCLEP Braşov va lucra şi în week-endul în care se desfăşoară scrutinul.


  Astfel, în 25 mai 2019 serviciul va avea program cu publicul între orele 08.00 – 16.00, iar în 26 mai 2019 ghişeele vor fi deschise între orele 08.00 şi 21.00.


   În cele două zile, directorul executiv, al SPCLEP Braşov, George Roşca, a anunţat că „vor fi eliberate actele de identitate aferente dosarelor depuse şi procesate până la data de 24 mai 2019 inclusiv”.


    La SPCLEP Braşov sunt arondaţi locuitorii municipiului reşedinţă de judeţ, dar şi cei ai comunelor Cristian, Hărman, Prejmer şi Sânpetru.

Comentarii

Ultimă oră