Sari la conținut

Bruce Springsteen, fără mască, vorbeşte deschis despre problemele trecutului

bruce-springsteen-fara-masca-vorbeste-deschis-despre-problemele-trecutului

Cântărețul american Bruce Springsteen, supranumit "The Boss", a publicat marți cartea sa de memorii 'Born to Run', în care dezvăluie că suferă de depresie și că este încă bântuit de figura tatălui său alcoolic și autoritar, relatează AFP.

Tatăl lui Springsteen, Doug, a trecut prin mai multe locuri de muncă, luptând cu alcoolismul și tulburările mentale. În cartea sa biografică 'Born to Run' cântărețul descrie cum trăia cu frică de tatăl său în locuința lor modestă din Freehold, în New Jersey, subliniind că el însuși a moștenit "demonii" tatălui său.

Springsteen descrie în memoriile sale și dragostea pentru a doua lui soție, Patti Scialfa, solistă în trupa sa, E Street Band, și pentru cei trei copii ai lor. Însă 'TheBoss', celebru pentru concertele sale maraton — mărturisește că are nevoie de tratament pentru depresie din cauza problemelor trecutului care îl bântuie. El povestește de asemenea anii de sărăcie ai familiei sale și sacrificiul mamei sale, Adele, pe care o consideră o eroină, care din salariul modest de secretară i-a cumpărat prima chitară electrică.

Comentarii

Ultimă oră