Sari la conținut
bronz-pentru-corona-sportul-studentesc-

Echipa de polo Corona Sportul Studenţesc a câştigat, pentru al doilea an consecutiv, medaliile de bronz în Superliga Naţională, învingând cu scorul de 3-0 la general în finala mică a competiției, formația Dinamo Bucureşti.

După două succese obţinute la începutul lunii mai, la Braşov, echipa antrenată de Aurelian Georgescu s-a impus în această dimineață și în prima partidă de la Bucureşti, scor 12-8, încheind astfel pe podium sezonul competiţional 2018-2019.

Cei mai buni marcatori ai Coronei Sportul Studențesc, în meciul de astăzi, au fost Jerkovic, cu 5 reușite, și Georgescu, care a înscris de 4 ori.

Vă reamintim că în acest sezon brașovenii au cucerit medaliile de bronz și în Cupa României, fiind pe o pantă ascendentă pe care sperăm să rămână și în sezonul următor.

-----

În finala mare a competiției, Steaua București conduce cu 2-0 la general în duelul cu formația CSM Digi Oradea, iar al treilea meci, care ar putea fi decisivul, are loc astăzi, de la ora 19.30, în Bazinul „Ioan Alexandrescu” din Oradea.

Comentarii

Ultimă oră