Sari la conținut

Braşovul pregătit pentru deschiderea celui de-al 6-lea centru de carantină Covid 19

brasovul-pregatit-pentru-deschiderea-celui-al-6lea-centru-de-carantina-covid-19

Afluxuri mari către Braşov anunţate de la vamă și de la aeroporturile din București și Cluj

La doar o zi de când se anunţa că la Braşov se deschide un nou centru de carantină, nr. 5, duminică, Primăria Braşov anunţă că „ia în calcul deschiderea celui de-al șaselea centru de carantină”.

,,Având în vedere numărul persoanelor care au fost internate în centrele de carantină în ultima perioadă, inclusiv de ieri până astăzi, a celor care sunt externați din aceste centre, precum și numărul celor care sunt anuntați că vin de la vamă și de la aeroporturile din București și Cluj, am început demersurile pentru deschiderea celui de al șaselea centru, astfel încât sa fim pregătiți pentru acest aflux. Este o situație grea și care devine, de la o zi la alta, tot mai complicată”, a declarat, duminică, primarul George Scripcaru.

Numărul de locuri pentru carantinare în Braşov va ajunge la 187: 53 la centrul nr. 6 Covid 19, iar primele 5 centre au, în total, 134 de locuri.

Duminică, 5 aprilie 2020, în judeţul Braşov erau 240 de persoane carantinate, cu 42 mai multe comparativ cu ziua de sâmbătă (198 de persoane carantinate) şi cu 38 mai mult comparativ cu ziua de vineri (202 persoane carantinate), potrivit DSP Braşov.

Comentarii

Ultimă oră