Sari la conținut

Spectacolul „Romanian Music Awards” va avea loc pe 16 septembrie, în Piaţa Sfatului.

Cea de-a noua ediţie a celor mai importante premii ale industriei muzicale organizate Romanian Music Awards va avea loc la Braşov, pe 16 septembrie! Cei mai buni artişti urcă pe scena Romanian Music Awards pentru a face un show de excepţie. În fiecare an se premiază cele mai bune piese nominalizate la cele 14 categorii, iar artiştii confirmă că Romanian Music Awards reprezintă momentul "zero” al industriei muzicale româneşti lansând piese şi videoclipuri în premieră.
Puya, gazda evenimentului. Dacă anul trecut Connect-R şi Giulia au ţinut publicul în priză timp de şase ore, anul acesta, Puya, câştigătorul "Best Male” al ediţiei de anul trecut, va prezenţa cea de-a noua ediţie a celor mai importante premii ale industriei muzicale organizate Romanian Music Awards. "Invitaţia de a prezenta ediţia de anul acesta a premiilor a venit ca o provocare, cu atât mai mult cu cât mie îmi place să improvizez. Nu am mai făcut aşa ceva până acum, cel puţin nu în faţa atâtor oameni. O să fiu un fel de Ursulescu hip hop : )). Nu cred că există vreun spectacol în România care să strângă în aceeaşi zi atâţia artişti români la un loc, e o atmosferă frumoasă în faţa scenei, pe scenă, cât şi în spatele scenei”, a declarat Puya, gazda evenimentului
Votează-ţi artistul preferat. A fost dată publicităţii lista nominalizaţilor care intră în luptă pentru câştigarea mult râvnitelor premii muzicale. Cei interesaţi pot să-şi voteze artistul preferat la fiecare categorie Romanian Music Awards 2011 pe rma.1music.ro.
Favoriţii. În fruntea clasamentului favoriţilor se află Smiley, care a fost nominalizat la şapte din cele 14 categori ("Best Album", " Best Live", " Best Male", " Best Pop", "Best Song", "Best Video" şi "Best Website"), urmat de Inna şI Alexandra Stan, două dintre artistele care au reuşit să se impună şi pe plan internaţional. Acestea se vor înfrunta la două dintre categorii: "Best Female", "Best Dance", la care au fost nominalizate, şi au toate şansele să câştige câte un trofeu în plus, pus în joc la alte secţiuni - Alexandra la "Best Song", iar Inna la "Best Video" şi "Best Website". Loredana este nominalizată pentru "Best Live", iar băieţii de la Vunk vor concura pentru premiul "Best Rock".

Comentarii

Ultimă oră