Sari la conținut

Brașovenii sunt invitați să descopere cum să slăbeasca prin hipnoză

brasovenii-sunt-invitati-sa-descopere-cum-sa-slabeasca-prin-hipnoza

La Brașov, este programat pe 18 Ianuarie 2018, de la ora 18:30, un workshop experiențial pentru slăbire utilizând HIPNOZA!


   Coordonatorul proiectului este Tony Rafailă – psiholog clinician certificat în Gastric Band Hypnotherapy (CMA, IAHT, CPD).

Pentru a obține o schimbarea permanentă în exterior, trebuie mai întâi să-ți schimbi credințele în interior.


   Cei care se confruntă cu mâncatul pe fond emoțional și sindromul mâncatului nocturn, ver afla în cadrul acestui worksop mai multe detalii despre declanșatorii emoționali, legăturile dintre evenimentele traumatice din trecut și alimentație cât și patternurile socio-familiale.

Cei prezenți vor afla și vor descoperi mai multe despre emoții și modele de „virusare” mental și vor învăţa cum să își valorifice puterea minţii astfel încât să renunţe la obiceiurile negative şi să le înlocuiască pentru a slăbi definitiv cu unele sănătoase.

Cursanții vor descoperi cum să își activeze motivația pentru exerciții și mișcare și vor descoperi tehnici ca să facă eficient față stresului.

În plus vor fi expuse noțiunile ca să se înțeleagă cum funcționează slăbitul prin hipnoză.

Ședințele de hipnoză au ca rol implementarea unor sugestii pozitive adânc în mintea subconștientă, care vor aduce noi modele de comportament, credință și procese de gândire. Noile sugestii pozitive vor înlocui modelele de gândire auto-sabotante ale vechiului EU.

Cei prezenți vor afla mai multe detalii despre metabolism și tehnici de accelerare a acestuia prin hipnoză, vor descoperi mai multe despre Inelului Gastric Virtual prin Hipnoză ( Gastric Band Hypnotherapy) – o metode revolutionară non-chirurgicală, pentru că reinventarea joacă un rol important în slăbit și în setarea minţii.

La finalul workshop-ului vor fi prezentate detalii despre Programul de slăbire prin hipnoză, plan nutriţional şi exerciţii de fitness și vor fi extrase 5 vouchere în valoare de 50 Lei ce pot fi folosite pentru acest program.

„Echilibrul Tău” și Tony Rafailă îi așteapta pe brașovenii interesați joi 18 ianuarie 2018, de la ora 18:30 la Centrul de conferințe – Hotel Cubix – Brașov ( Bulevardul Saturn nr. 47).

Promoter: Alexandra Condur.

Cost: 15 lei – se achită în momentul intrării la workshop!

Comentarii

Ultimă oră