Sari la conținut

În piața de vechituri și obiecte de ocazie, aflată în parcarea fostei uzine Roman, majoritatea celor care îşi expun marfa sunt pensionari şi şomeri. Aceştia renunţă la lucrurile puternic încărcate de amintiri pentru a putea face rost de bani. Zilnic, locul este plin de oameni şi de obiecte din cele mai diverse.

De exemplu, un braşovean a adus în piaţa de vechituri din parcarea fostei uzine Roman o mulţime de unelte industriale. Deşi industria în oraşul de la poalele Tâmpei este de multă vreme doar istorie, bărbatul a scos la vânzare micrometre, dar şi şublere de diferite dimensiuni.
Majoritatea celor care vizitează târgul de vechituri sunt în căutare de obiecte vechi, dar de calitate şi păstrate în condiţii bune. Mulţi aleg aparatele fotografice analogice ruseşti, din anii "60.

Pentru a deveni mic comerciant în piaţa de vechituri, trebuie să aveţi diverse obiecte vechi, pe care nu le mai folosiţi. Braşovenii cu pensii mici sunt scutiţi de taxe, iar ceilalţi trebuie să plătească 3,6 lei pe metru pătrat, pe zi.

Comentarii

Ultimă oră