Sari la conținut

Brașovenii, invitați la o nouă ediție a Masei Critice

brasovenii-invitati-la-o-noua-editie-a-masei-critice

Bicicliștii brașoveni se întâlnesc pe 29 septembrie, pentru o nouă ediție a Masei Critice, eveniment ce are loc în ultima zi de vineri din fiecare lună.

Astfel, toți cei care au bicicletă sau orice alt mijloc de transport nemotorizat sunt așteptați la ora 18, în parcul Gheorghe Dima, de lângă Colegiul Național Andrei Șaguna, pentru a lua startul la o plimbare de 14 kilometri pe principalele artere ale orașului. Bicicliștii vor circula în coloană, ocupând o bandă de circulație și vor fi însoțiți de un echipaj al Poliției Locale Brașov.

Brașovenii sunt îndemnați, astfel, să încerce să folosească cât mai puțin mașina pentru deplasările din oraș și să aibă curaj să urce pe bicicletă, ba chiar și în mijloacele de transport în comun, dacă nu vor să petreacă timp prețios blocați în trafic.

Traseul pe care se va desfășura evenimentul este următorul: Parcul Gheorghe Dima, str. George Barițiu, str. Mureșenilor, blvd. Eroilor, blvd. 15 Noiembrie, Calea București, blvd. Saturn, blvd. Alexandru Vlahuță, blvd. Gării, str. Aurel Vlaicu, giratoriu Plevnei, blvd. Griviței, blvd. Mihail Kogălniceanu, Camera de Comerț, blvd. Iuliu Maniu, Primărie.

Comentarii

Ultimă oră