Sari la conținut
brasoveni-cu-suflet-mare

„Un cadou, milioane de zâmbete!” Este vorba despre o campanie devenită deja tradiţie pentru Asociaţia braşoveană SCUT. Mai exact organizaţia a demarat încă din luna noiembrie a anului trecut o iniţiativă care să vină în sprijinul copiilor şi tinerilor proveniţi din centrele de plasament, dar şi familiilor defavorizate şi adulţilor cu dizabilităţi.
Peste o mie de ­braşoveni au răspuns prezent la invitaţia ­caritabilă făcută de Asociaţia SCUT. Majoritatea celor care au dăruit sunt elevi ai şcolilor din oraş.
Sediul asociaţiei de Servicii Sociale SCUT a devenit neîncăpător pentru darurile primite de la braşovenii cu sufletul mare. Cadourile au ajuns în preajma Crăciunului la centrul din comuna Dacia şi la Centrul pentru Persoane fără Adăpost Braşov. În prezent organizaţia braşoveană are peste o sută de beneficiari: tineri, familii şi persoane cu dizabilităţi.
Astfel, au reuşit să strângă alimente, îmbrăcăminte, jucării şi rechizite pentru cei care au nevoie de ajutorul comunităţii. Ultimele daruri vor ajunge la copiii care sunt îngrijiţi la Centrul de Plasament ”Casa Ioana” din Rupea.

Comentarii

Ultimă oră