Sari la conținut

Brașoveanul Sebastian Râpea s-a clasat pe locul 2 la Harghita Enduro

brasoveanul-sebastian-rapea-sa-clasat-pe-locul-2-la-harghita-enduro

Harghita Enduro s-a desfășurat în statiunea Harghita Mădăraș, la o altitudine maxima de 1.670 de metri. Problele speciale au fost de 2,34 km, 2.82 km, respectiv de 4.65 km. Brașoveanul Sebastian Râpea s-a clasat pe locul 2 la această competiție.

„Harghita Enduro a fost un concurs foarte fain din toate punctele de vedere, chiar dacă a plouat și a fost frig. Traseele au fost dificile, deoarece aluneca foarte rău din cauza ploii și nu aveam aderentă deloc, fiindcă nu am participat cu bicicleta mea, ci cu o bicicleta de împrumut, iar aceasta nu avea cauciucuri de noroi, ci unele de uscat. Cu toate astea am reușit sa ma clasez pe locul 2 atât la categoria Elite (19-29 de ani, cea mai grea categorie), cât și la General. Cu ocazia asta vreau sa mulțumesc prietenei mele pentru încurajare si susținere si clubului NHbikeRacingTeam pentru deplasare!

Ce înseamnă enduro ? Ai 3-4-5 trasee, poate chiar mai multe, pe care trebuie sa le cobori în cel mai scurt timp, după care ai un timp anume în care trebuie să ajungi la finish, ca sa pleci pe următorul traseu. Dacă nu ajungi la start în timpul respectiv, vei fi penalizat cu un minut sau chiar mai mult, depinde de cât întârzii”, e explicat Sebastian Râpea.

Comentarii

Ultimă oră