Sari la conținut

Braşoveanul aruncat în apă de iubita de pe internet a decedat

brasoveanul-aruncat-in-apa-de-iubita-de-pe-internet-a-decedat

Braşoveanul plecat la Baia Mare să-şi întâlnească iubita cunoscută pe o rețea de socializare, care a fost aruncat zilele trecute în apele râului Săsar, a decedat în noaptea de vineri spre sâmbătă la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Constantin Opriş” din Baia Mare.

Suspecţii în acest caz, o tânără de 23 de ani şi un bărbat de 43 de ani, ambii din Baia Mare, incoerenţi şi agresivi verbal în momentul reţinerii de către poliţişti, săptămâna trecută, au fost internaţi la secţia de Psihiatrie a Spitalului Orăşenesc din municipiul Sighetu Marmaţiei, pentru expertiză medicală.

Aceştia au infirmat că l-au împins pe bărbat de pe pod, însă martorii oculari care se aflau în stradă în momentul incidentului le-au declarat poliţiştilor că acesta a fost aruncat în râu de cei doi.

Martorii spun că femeia venise desculţă şi că ea l-ar fi împins în Săsar pe bărbat. Iar celălalt bărbat, şi el desculţ, s-a dezbrăcat în timp ce era Poliţia acolo şi şi-a aruncat hainele în râu.

Întrebată dacă îl cunoaşte pe bărbat, tânăra a răspuns că nu au nici o legătură.

Scandalul a început când poliţiştii au încercat să-i urce în maşină, ca să-i ducă la secţie.

Cei doi au devenit agresivi, au sărit să-i lovească pe agenţi şi au încercat să fugă. Astfel că a fost nevoie de câţiva oameni ca să-i pună la pământ şi să-i încătuşeze.

Detalii aici:

Comentarii

Ultimă oră