Sari la conținut

BRAȘOV - UNIC în România - Tehnologie de ultimă oră în executarea lentilelor de ochelari

brasov-unic-in-romania-tehnologie-de-ultima-ora-in-executarea-lentilelor-de-ochelari

Premieră absolută. Brașovul are UN NOU CENTRU DE INVESTIGAŢII OPTOMETRICE HIGH LEVEL ȘI DE CONSULTANȚĂ INDIVIDUALĂ, UNIC ÎN ROMÂNIA.

Acesta oferă maximum de implicare profesională și prin intermediul tehnologiilor inovative de ultimă oră ZEISS se oferă:

• Executarea lentilelor de ochelari unică în România, fabricate pe amprentă vizuală măsurata (care ține cont de vederea periferică, foarte importantă în condiţii de iluminare deficitară cum ar fi pe timp de noapte, ceață, amurg, beneficii apreciate de conducătorii auto, dar nu numai)

• Măsurătorile și fabricarea lentilelor ținând cont de tot fluxul (aportul) de lumina care intra in ochi.

• Evaluarea, unică în România, a vederii binoculare și a percepţiei senzoriale, care poate fii inclusă în fabricarea lentilelor.

• Alegerea ramelor de colecţie cu sprijinul unui terminal de măsurare 3D, dar și a unui specialist în domeniu care vă asigură consultanța necesară.

Simularea diferitelor opţiuni cu softuri specifice si dedicate.

Noul centru Best Optic este proiectat astfel incat sa va ofere tot comfortul in alegerea ochelarului exact si potrivit dumneavoastră, intr-o atmosfera relaxanta. Va aşteptam cu drag de luni pana vineri intre orele 9-19, sambata 10-14, cu programare la noua locaţie din Centrul Civic, Bd-ul 15 noiembrie nr 69, etaj 1.

Programări la tel: 0787 523 524 sau on-line: www.best-optic.ro

Va invitam sa trăim împreună o experienţa unică in noul centru Best Optic!

Comentarii

Ultimă oră