Sari la conținut

Braşov şi Tărlungeni, amicale anunţate din Arad

brasov-si-tarlungeni-amicale-anuntate-din-arad

În fotbalul românesc, încă este vacanţă. Săptămâna viitoare este programată majoritatea reunirilor. Tot atunci vor avea primele antrenamente la FC Braşov şi Unirea Tărlungeni, singurele reprezentante ale judeţului Braşov la nivelul ligii secunde.

Până în acest moment, cele două echipe nu şi-au stabilit perioadele de cantonamente sau meciurile amicale. Totuşi, există câteva zvonuri. Acestea au fost confirmate din Arad, mai precis de la formaţia de Liga a 3-a, Naţional Sebiş.

Echipa antrenată de Adrian Neaga a anunţat că a pus la punct meciuri de verificare în compania celor de la FC Braşov şi Unirea Tărlungeni. Formaţia arădeană are stabilit un cantonament centralizat în perioada 25 ianuarie - 5 februarie în staţiunea harghiteană Băile Tuşnad.

Naţional Sebiş este a patra echipă din cariera de antrenor a lui Rică Neaga. Pânăa cum, piteşteanul le-a mai antrenat pe Atletic Bradu, Urban Titu şi SCM Piteşti, toate echipe de Liga a 3-a.

Neaga a fost prezent toamna trecută în tribunele de pe "Tineretului", la meciul de Cupă, dintre Unirea Tărlungeni şi Petrolul Ploieşti.

Comentarii

Ultimă oră