Sari la conținut
brasov-resita-vanatoare-de-puncte

FC Brașov a avut un weekend perfect. Formaţia braşoveană a obținut sâmbătă o victorie importante în seria a doua a Ligii a doua de fotbal. Stegarii s-au impus cu un categoric 4-1 în deplasare la FC Caransebeș. Miercuri, în runda a treia a returului, galben-negrii primesc vizita lanternei roșii, Metalul Reșița.

FC Brașov are parte de un meci facil în etapa cu numărul 16 din seria a doua a ligii secunde. Galben-negrii primesc vizita celor de la Metalul Reșița, o echipă formată în totalitate din juniori și care în runda precedentă a pierdut pe propriul teren cu scorul de 6-1 în fața celor de la CSM Râmnicu Vâlcea. Stegarii sunt marii favoriți ai acestui joc în care se pare că se pune doar problema diferenței de scor.

Brașovenii nu se vor putea baza la acest meci pe Vlăduț Munteanu care este în continuare accidentat. Înaintea acestui joc, trupa condusă de Adrian Szabo este pe locul șapte în clasament cu 25 de puncte.

În tur la Reșița, stegarii s-au impus cu scorul de 3-2. Partida dintre FC Brașov și Metalul Reșița va avea loc miercuri cu începere de la ora 14.00.

Comentarii

Ultimă oră