Sari la conținut

BRAȘOV: Primele Știri ale Zilei la MIX 2 TV - 08.01.2016 (VIDEO)

brasov-primele-stiri-ale-zilei-la-mix-2-tv-08012016-video-

TITLURILE EDIȚIEI

Două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier care a avut loc în cartierul Craiter. Evenimentul s-a produs chiar pe soseaua de unde, în urmă cu două zile, vă prezentam imagini cu doi soferi care au sfidat moartea si s-au sicanat în trafic. Atunci, din fericire, n-au fost victime. Acum, un sofer din Brasov a efectuat cu masina un viraj la dreapta  necorespunzător, spre strada Rozelor, si a lovit un alt autoturism. Doi oameni au suferit răni usoare, dar nu a fost necesară internarea în spital. Politistii le cer soferilor să reducă viteza până la limita evitării oricărui pericol, să nu urce băuti la volan si să-si echipeze masinile cu anvelope de iarnă.

Angajatii primăriei verifică trecerile de pieton din oras, după accidentele mortale din ultimele zile. Inspectorii Primăriei, împreună cu politistii au început controalele pentru a se convinge dacă este nevoie de îmbunătătirea conditiilor de sigurantă si pentru a lua, ulterior măsurile care se impun.

Au furat startul! Primele promotiile la diferite produse în magazinele din centrul Brasovului au apărut deja. Brasovenii pot cumpăra în această perioadă haine si încăltăminte de sezon, la preturi mult mai mici fată de lunile trecute. Oficial, perioada reducerilor începe în data de 15 ianuarie, iar reprezentantii municipalitătii spun că agentii economici trebuie să depună notificări la primărie cu cel putin 10 zile înainte de startul reducerilor. Nerespectarea prevederilor legale referitoare la reducerile de pret se sanctionează cu amenzi contraventionale.

Vacanta de iarnă se încheie pentru elevi si prescolari. Acestia se întorc luni la cursuri. Potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei, următoarea vacantă, cea inter-semestrială, este programată în perioada 6 - 14 februarie.

VIDEO

Comentarii

Ultimă oră