Sari la conținut

BRAȘOV: Primele Știri ale Zilei la MIX 2 TV - 06.01.2016 (VIDEO)

brasov-primele-stiri-ale-zilei-la-mix-2-tv-06012016-video

TITLURIE EDIȚIEI:

Bărbatul care a spulberat o tânără însărcinată pe o trecere de pietoni din comuna Cristian se întoarce în faţa instanţei. Magistraţii braşoveni au stabilit primul termen de judecată în urma apelului declarat împotriva sentinţei prin care Liviu Neculicioiu a fost condamnat la 2 ani şi 3 luni de închisoare cu suspendare. Imediat după accidentul provocat de Neculicioiu, femeia lovită cu maşina a adus pe lume un băieţel, dar micuţul nu a supravieţuit.

Accident grav, ieri seară în apropierea pieţei din cartierul Tractorul. Potrivit primelor informaţii furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie din Braşov, comisarul şef Liviu Naghi, şoferul unei dube nu i-a acordat prioritate, la trecerea pentru pietoni, unui bătrân în vârstă de 80 de ani. Acesta încerca să traverseze, regulamentar, strada Independenţei.

Vă puteți calcula singuri vârsta de pensionare! Casa Națională de Pensii a lansat o aplicaţie care permite să aflați  în funcţie de anul naşterii când puteți să ieșiți șa pensie. Aplicația este disponibilă la pagina de internet a Casa Naţională de Pensii Publice. Utilizatorii pot afla anul în care vor ieşi la pensie doar dacă introduc unele date personale.

Cea mai bună promovare ne-o fac turiștii străini. Unii dintre ei au ajuns să facă adevărate documentare despre România. Un exemplu este și un grup de tineri venit din Hong Kong. Misiunea lor a fost să descopere România în 48 de zile. Timișoara, Cluj Napoca și bineînțeles Brașovul, au fost explorate, dar și satele din Transilvania. Au gustat din mâncarea noastră și au învățat dansurile tradiționale. Tot ce au filmat în cele 48 de zile a ajuns pe internet, iar imaginile vorbesc de la sine!

VIDEO:

Comentarii

Ultimă oră