Sari la conținut

BRAȘOV: Mâncare EXPIRATĂ pentru studenții din Memo și de pe Colină (Galerie FOTO + VIDEO)

brasov-mancare-expirata-pentru-studentii-din-memo-si-de-pe-colina-galerie-foto

Produse expirate sau fără etichete au fost găsite de comisarii Protecţiei Consumatorilor Braşov, cu ocazia controalelor efectuate, în acestă dimineață, în zona căminelor studenţeşti de pe Memorandului şi pe Colina Universităţii. Potrivit şefului Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor (CRPC) Braşov, Sorin Susanu, acţiunea de control a avut loc după ce mai mulţi studenţi i s-au plâns de nereguli, cu ocazia unei lecţii deschise pe care a ţinut-o, zilele trecute, la Universitatea Transilvania, scrie mytex.ro.

Produsele expirate au fost găsite la un agent economic care are două puncte de lucru, în zona căminelor, respectiv în apropierea sălilor de cursuri. Alimentele, unele folosite la sandwich-uri oferite spre vânzare tinerilor (salamul, untul), au fost descoperite în spaţiul de depozitare. Totodată, comisarii au constatat că studenţii erau păcăliţi la gramaj, cantitatea afişată fiind mai mare decât cea reală, dar şi că în magazine lipsea graficul de temperatură, că angajaţii nu aveau echipament corespunzător şi alte nereguli.

VIDEO: De ce li se vindeau studenților probuse expirate? Explicație INCREDIBILĂ dată de directoarea magazinului amimentar!

1. DECLARAȚIE: Sorin Susanu - director OPC Brașov

2. DECLARAȚIE: Doina Calencea - directorul societății comerciale controlată de OPC Brașov

Comentarii

Ultimă oră