Sari la conținut

BRAȘOV: Locuri de muncă vacante în rețeaua EURES

brasov-locuri-de-munca-vacante-in-reteaua-eures

EURES Romania dispune de  noi locuri de munca vacante pentru persoanele care doresc sa lucreze in Uniunea Europeana, astfel:

1. Personal calificat in medicina generala – (medici)– Irlanda (20 posturi)

Activitatea se desfasoara in  Departamentul de Anestezie. În timpul activitatii angajatul va fi sub supravegherea directorului/angajatorului, pentru a livra un serviciu de asistenta medicala de inalta calitate. Candidatilor li se va cere sa se implice activ în educația profesională continuă/dezvoltare, în conformitate cu cerințele organizationale/profesionale; se lucreaza maxim 48 ore/saptamana; 8 ore/zi, prin rotatie 24 ore de garda.

Constituie avantaj experienta in activitatea de anestezie generala, obstretica si ginecologie. Cunoasterea limbii engleze scris si vorbit fluent (in mod obligatoriu). Salariul oferit este intre 50.578 - 60.305 euro/an.  Se plateste concediul anual și concediul de studii; salarizarea se face in functie de experienta; se platesc orele suplimentare realizate dupa efectuarea a 39 pe săptămână. Informatii suplimentare despre aceste oferte se pot obtine  la Consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Brasov, Strada Lunga, nr.1A, telefon 0268/416.879, int.102.

Comentarii

Ultimă oră