În 10 iunie 2018 are loc a cincea ediţie a cursei cu obstacole a comunităţii - Braşov Heroes - eveniment la care oamenii obişnuiţi îşi pot arăta calităţile de erou: generozitate, implicare şi bucuria de a face parte dintr-o comunitate.

 Organizatorii au reunit o serie de proiecte ce merită să fie susţinute, de către braşoveni.

 Braşov Heroes reprezintă un eveniment de atragere de fonduri pentru diverse cauze din comunitatea locală, realizat în cadrul unei curse cu obstacole. Alergătorii care vor să se înscrie, aleg o cauză pe care o susţin cu 50% din taxa de participare şi mobilizarea prietenilor care pot să doneze pentru acelaşi proiect.

  În cele 4 ediţii Braşov Heroes, organizatorii au strâns fonduri şi au acordat finanţări în valoare de 233.000 de lei pentru 46 de proiecte locale.

    Brașovenii sun invitați pe 10 iunie 2018 în Zona de Agrement a Lacului Noua să alerge într-o cursă cu obstacole și prin taxa de participare sau printr-o donație, să susțină unul din proiectele înscrise: „10 iunie este duminica în care vii alături de ai tăi ca timp de câteva ore, împreună cu peste 1.500 de oameni necunoscuți, să te bucuri că acțiunele tale au ecou. Pentru că ...faptele bune sunt la modă”.