7 tineri, printre care se numără şi un elev de la un liceu din oraş, au fost încătuşaţi de ofiţerii şi procurorii antidrog din Braşov. Inculpaţii sunt acuzaţi de trafic de stupefiante. Anchetatorii au cerut arestarea preventivă a suspecţilor. Aduşi la instanţă, inculpaţii au refuzat să facă declaraţii, iar unul dintre ei a fost apostrofat pe holul instanţei. Surse care au dorit să-şi păstreze anonimatul spun că inculpaţii consumau şi ofereau spre vânzare, cannabis. Anchetatorii i-au reţinut, în miez de noapte pe suspecţi, iar la percheziţii au fost găsite droguri, dar şi muguri de cannabis. Cei 7 inculpaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. În momentul în care inculpaţii au intrat în sala de judecată, unul dintre ei a fost apostrofat de o femeie aflată pe holul instanţei. O instanţă a Tribunalului din Braşov urmează să decidă dacă va emite sau nu mandate de arestare preventivă pe numele inculpaţilor.  

UPDATE: ORA: 22.00
În urmă cu puțin timp, judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul din Braşov a decis arestarea preventivă a trei dintre cei șapte inculpați. Preşedinta Tribunalului din Braşov, judecătoarea Alina Mioc, a declarat pentru BrasovulTau că au contestat deciziile atât procurorii DIICOT pentru inculpaţii lăsaţi liberi, cât şi inculpaţii care au primit mandate de arestare preventivă. O instanţă a Curţii de Apel din Braşov va pronunţa sentinţe definitive, cu privire la măsurile preventive, pentru toţi cei şapte inculpaţi.


Nici un comentariu la articolul "BRAŞOV: Elev de liceu traficant de droguri! A fost încătușat de ofițerii antidrog (EXCLUSIV - UPDATE: 22:00)"
Posteaza un comentariu

Nume

Comentariu

some error text here