Sari la conținut
brasov-cgs-angajeaza-500-de-persoane

Compania americană CGS - cel mai mare furnizor de soluţii de outsourcing prezent pe piaţa din România - scoate la concurs 500 de job-uri în limbile engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană, portugheză, olandeză, maghiară. CGS furnizează companiilor soluţii de outsourcing în 18 limbi străine: servicii de customer care, suport tehnic, help desk, telesales, precum şi alte servicii externalizate pe multe verticale de business. În România, activitatea CGS este organizată în patru centre, respectiv în București, Brașov, Sibiu și Târgu Jiu.

Dintre cele 500 de posturi scoase la concurs de CGS, cele mai multe vor fi în centrele de suport din București și Brașov, dar și din Sibiu și Târgu Jiu. Candidații din București trebuie să aibă cunoștințe avansate de limba engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană, portugheză sau olandeză și, în cazul anumitor proiecte, pe lângă acestea, și experiență în domeniul financiar sau tehnic pe zona de IT.

    În Brașov, limbile străine cele mai căutate sunt limba engleză, maghiară, franceză, germană, spaniolă și italiană, în timp ce, în Sibiu și Târgu Jiu, CGS caută cunoscători de limba engleză, germană sau franceză. În aceste două centre, însă, compania scoate la concurs și posturi care nu implică obligatoriu cunoașterea la nivel avanasat a unei limbi străine și care permit angajaților să aleagă un program de lucru flexibil de 4 ore, 6 ore sau 8, în funcție de opțiunile lor.

Mai multe detalii despre posturile scoase la concurs, dar și despre procesul de selecție a candidaților, puteți găsi în comunicatul de presă atașat, împreună cu o selecție de fotografii.

Comentarii

Ultimă oră