Sari la conținut

Brad Pitt a ieşit în public, prima dată după divorţ, alături de Julia Roberts

brad-pitt-a-iesit-in-public-prima-data-dupa-divort-alaturi-de-julia-roberts

Brad Pitt şi-a făcut pentru prima dată apariţia în public, după divorţul de Angelina Jolie, alături de prietenii săi şi de Julia Roberts, la o proiecţie privată a filmului "Moonlight", produs de compania actorului, Plan B, în Los Angeles, relatează contactmusic.com, citat de Mediafax.

După ce şi-a făcut pentru prima dată apariţia la un eveniment public marţi seara, Brad Pitt a păşit pe covorul roşu şi miercuri, 9 noiembrie, la premiera filmului "Allied" în California.

Apariţia lui Brad Pitt poate isca din nou controverse. În notă comică, realizatoarea de talk show-uri Wendy Williams i-a oferit, pentru deliciul telespectatorilor, câteva sfaturi lui Brad Pitt, în cadrul unei emisiuni de televiziune, despre cum ar putea evita impactul pe care apariţia sa în lumina reflectoarelor l-ar putea avea pentru imaginea actorului. În "Allied", Brad Pitt a jucat alături de Marion Cotillard. După divorţul de Angelina Jolie, presa a speculat informaţii despre o relaţie între actorul american şi starul francez. Însă presupunerile s-au dovedit false şi au fost infirmate în presă.

Williams l-a sfătuit pe Brad Pitt să vorbească în principal despre copii şi să dea declaraţii doar jurnalistei Nacy O'Dell de la Entetainment Tonight şi corespondentului de la Extra, Mario Lopez, care se ghidează după principiul american al "corectitudinii politice" şi care nu i-ar putea pune întrebări deplasate.

Williams l-a mai avertizat pe Pitt şi să nu zăbovească în prezenţa lui Marion Cotillard, deoarece fotografii mondeni ar putea genera din nou rumori în presă cu imagini surprinse de pe covorul roşu.

Comentarii

Ultimă oră