Sari la conținut

Bonurile fiscale din 15 aprilie, cu valoarea de 338 lei câştigătoare la Loteria Bonurilor

bonurile-fiscale-din-15-aprilie-cu-valoarea-de-338-lei-castigatoare-la-loteria-bonurilor-

Duminică, 20 mai 2018, a avut loc o nouă extragere a Loteriei Bonurilor Fiscale - pentru tichetele emise în perioada 1-30 aprilie 2018 - în urma căreia au ieşit câştigătoare bonurile cu valori cuprinse între 338 şi 338,99 lei emise în data de 15 aprilie 2018.

Cererile de revendicare a premiului se pot depune la ANAF începând de azi, timp de 30 de zile.


   Fondul de premiere pentru extragerea lunară este de un milion de lei, din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

După centralizarea bonurilor câştigătoare, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare.


   Rezultatele extragerii sunt postate pe site-urile Ministerului Finanţelor Publice (http://www.mfinante.ro), Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (www.anaf.ro) şi Loteriei Române (http://www.loto.ro ) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Depunerea cererilor de revendicare a premiului, de către deţinătorii de bonuri câştigătoare, se realizează începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile, prin depunerea în original a bonului fiscal câştigător, alături de copia actului de identitate şi de o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF, acest termen reprezentând termen de decădere din dreptul de revendicare a premiului.

Formularul cererii poate fi obţinut gratuit de la administraţia fiscală la care se depune bonul fiscal sau descărcat de pe site-ul www.mfinante.ro.

Comentarii

Ultimă oră