Sari la conținut

Bona e resemnat: "Părerea mea e că s-a terminat"

bona-e-resemnat-parerea-mea-e-ca-sa-terminat

Etapa a 11-a din Liga a 2-a a adus o nouă înfrângere pentru Unirea Tărlungeni, 1-2 cu FC Bihor pe teren propriu. Este al doilea insucces consecutiv şi al 7-lea de până acum.

La finalul jocului, antrenorul Dan Bona a comentat:

„Părerea mea este că s-a şi terminat. Conducătorii pot lua orice decizie cred de cuviinţă. Din păcate, astăzi am reuşit să ne trezim cumva după pauză, când am şi egalat, apoi am avut şi şansa să câştigăm de mai multe ori. După aceea, o neconcentrare, o minge degajată de Muţiu în dorul lenii, sincer aici, părerea mea este că trebuie făcută, cu sau fără mine, nicio problemă, o reconstrucţie de la zero. Am avut prea multe şanse să câştigăm jocurile cu toată lumea. Ce văd acum este incredibil”
„Nu mă gândesc să plec. Dacă conducătorii iau decizia, plec, nu e prima dată. Eu am spus, mie mi-e ruşine cu aceste rezultate. Din păcate, jucătorii pe care i-am avut de-a lungul timpului, parcă au uitat fotbalul”
„În primă fază, dacă o iei la jocuri, întotdeauna am avut speranţe că putem câştiga. A fost cu Satu Mare când am avut meciul în mână, am făcut egal cu Braşovul când am condus de două ori, am făcut egal cu Caransebeşul când puteam să facem 4,5-0. Au fost şi accidentări în lanţ, fiindcă în fiecare etapă am avut jucători exponenţiali ca Liviu Nicolae, Dâlbea care au lipsit. Am jucat cu mulţi copii, iar ei dau cât pot. Dar, nu ei sunt de vină. Eu aştept mai mult de la jucătorii cu experienţă”
„Până nu eşti matematic retrogradat, trebuie să lupţi până la capăt, dar mai trebuie să ai şi cu cine să lupţi”

Singura speranţă a Tărlungeniului pentru a evita retrogradarea este să urce un loc. Din fericire pentru braşoveni, în etapa a 11-a, atât Metalul Reşiţa, cât şi FC Caransebeş, au fost învinse. Unirea este acum pe 13, cu 6 puncte, la patru lungimi distanţă de Caransebeş.

Tărlungeniul va evolua în etapa viitoare în deplasare, la Chindia Târgovişte.

Comentarii

Ultimă oră