Sari la conținut
black-white-la-centrul-cultural-reduta

Marți, 14 noiembrie 2017, de la ora 20:00, la Centrul Cultural Reduta, brașovenii au ocazia să savureze un nou spectacol de comedie.

Jucată de peste 30 de ani pe Broadway, „Black & White” este o comedie fulminantă și ajunge la Brașov, într-o adaptare scenica specială, semnată de Florian Pittiş și o distribuție de excepție: Daniela Nane, Manuela Ciucur, Mihai Marinescu, Ionuț Ionescu și Andrei Mateiu. Regia este semnată de Anca Maria Colteanu.

În România, spectacolul a fost inițial regizat de Florian Pittiș la Teatrul Bulandra. Spectacolul a fost reluat într-o regie semnată de Anca Maria Colteanu, dupa caietele de regie ale lui Florian Pittiș.

În forma actuală „Black & White”, a avut numeroase turnee în tara.

În viață, albul nu e absolut iar negrul nu e chiar negru. Uneori negrul poate fi alb. Sau invers. Într-o comedie spumoasă, dl. Black și dl. White se întâlnesc într-un hotel din Brighton, unde fiecare își programase o escapadă. Apariția uneia dintre soții crează panică, multă confuzie și o cascadă de situații comice care fac din acest spectacol de o oră și jumătate una dintre cele mai savuroase comedii de pe scena teatrală românească.


  Spectacolul are loc marți, 14 noiembrie 2017, de la ora 20:00, la Centrul Cultural Reduta (Strada Apollonia Hirscher, nr 8, Brașov).

Preț bilet: 50 lei
  Biletele se pot achiziționa de la Centrul Cultural Reduta.
  Nou: Biletele pentru spectacol pot ajunge de acum și la doritor acasă - Se pot comanda sunând la 021 9379 sau pe mySTAGE - www.MyStage.ro.

Comentarii

Ultimă oră