Sari la conținut

Bikeathon Țara Făgărașului ediția 2021 a ajuns la linia de finish

bikeathon-tara-fagarasului-editia-2021-a-ajuns-la-linia-de-finish

Bikeathon Țara Făgărașului ediția 2021 a ajuns la linia de finish.

În septembrie 2021 participanții au pedalat la Făgăraș pentru proiectele comunității. La Bikeathon 2021 s-au înscris 704 de bicicliști dintre care au luat startul 619 . De asemenea, 194 de copii au participat la cursele celor mici.


Anul acesta, bicicliștii înscriși au pedalat pentru 9 proiecte ale comunității locale. Mulțumită generozității participanților, a donatorilor și susținătorilor, a fost strânsă suma de  30.083,65 de lei pentru proiectele comunității, reprezentând 73% din ținta propusă.


Rezultatele Bikeathon Țara Făgărașului ediția 2021:


- „Autism Voice_Pass the Voice – Program dedicat părinților copiilor cu autism” a strâns 3205 de lei, reprezentând 27% din țintă;


- „Șura Recreativă Văleni” a strâns 1448 de lei, reprezentând 41% din țintă;


- „ArtEco” a strâns 3925,45 de lei, reprezentând 49% din țintă;


- „Mini-biblioteci în fiecare salon din Pediatria Făgăraș” a strâns 3792,45 de lei, reprezentând 58% din țintă;


- „Tabere sportive și educative în natură” a strâns 8334,25 de lei, reprezentând 104% din țintă;


- „Dotare cameră senzorială – Centrul de zi de recuperare pentru copii cu dizabilități ‘Sf. Nectarie’ Făgăraș” a strâns 3297,75 de lei, reprezentând 27% din țintă;


- „Clipe speciale pentru oameni speciali” a strâns 1274,25 de lei, reprezentând 16% din țintă;


- „Susține Motivation! #SchimbăPovestea copiilor și adulților în scaune rulante din Țara Făgărașului” a strâns 3460 de lei, reprezentând 67% din țintă;


- „Chemarea stejarului” a strâns 1345,75 de lei, reprezentând 27% din țintă.


Fundația Comunitară Țara Făgărașului (FCTF) mulțumește tuturor bicicliștilor și donatorilor care au ales să sprijine unul dintre cele 9 proiecte înscrise la Bikeathon. În perioada următoare, FCTF va colabora cu echipele din spatele celor 9 proiecte, pentru implementarea lor.
Proiectele înscrise la Bikeathon Țara Făgărașului mai pot fi sprijinite prin donații până pe 30 septembrie 2021.

Mai multe detalii sunt disponibile aici.


Despre Bikeathon Țara Făgărașului


Bikeathon Țara Făgărașului este un eveniment sportiv de strângere de fonduri pentru cauze din comunitatea locală, organizat de Fundația Comunitară Țara Făgărașului (FCTF), care combină bucuria de a pedala în natură cu cea de a dărui și sprijini inițiative comunitare. Bikeathon Țara Făgărașului susține spiritul de inițiativă al făgărășenilor, prin finanțarea ideilor care pot rezolva problemele comunității și care pot crește calitatea vieții locuitorilor din Țara Făgărașului.

Mai multe detalii despre cele 9 proiecte înscrise la Bikeathon Țara Făgărașului ediția 2021 sunt disponibile aici.


Despre Fundația Comunitară Țara Făgărașului


Fundația Comunitară Țara Făgărașului (FCTF) este o instituție locală care funcționează ca un mecanism de identificare a nevoilor, dar și a oportunităților comunității locale, care propune strategii, creează mediul pentru sprijinirea și dezvoltarea comunității și care urmărește în activitatea sa beneficiul public. FCTF stimulează spiritul filantropic și implicarea comunității locale în proiectele și campaniile dezvoltate prin dedicarea rezultatelor exclusiv comunității pe care o deservește.


Mai multe informații despre Fundația Comunitară Țara Făgărașului sunt disponibile la adresa https://fundatiactf.ro/.

Comentarii

Ultimă oră