Sari la conținut

Becali sparge 16.000 de euro de Revelion în Poiană

becali-sparge-16000-de-euro-de-revelion-in-poiana

Şi în acest an Gigi Becali a ales să-şi petrească Revelionul la un hotel de lux din Poiana Braşov.  Patronul Stelei spune că acolo se simte ca acasă, pentru că în ultimii ani a mers des la acel hotel, pentru a petrece Revelionul.El a închiriat un apartament şi alte opt camere, pentru care a plătit 16.000 de euro, scrie rtv.net.
Pentru anul 2013, Gigi Becali spune că nu are foarte multe dorinţe, pentru că 2012 a fost pentru el un an foarte bun.

"Ce-i mai pot cere eu lui Dumnezeu, când eu, pe timp de criză, am avut cel mai bun an de când mă ştiu eu. Şi politic, şi fotbalistic, şi material. Ce pot cere eu? Decât să zic, ca la Sfânta Liturghie, că mă rog pentru cârmuitorii noştri, să le dea Dumnezeu înţelepciune, să poată face bine pentru oameni. Pentru 2013 n-am ce cere. Probabil o chestiune fotbalistică, pentru că ar bucura toată România, că foarte mulţi oameni sunt stelişti. Şi mai vreau pentru a face milostenii, pentru a mă îndrepta spre mântuire", a spus Becali.

Petrecerea nopţii dintre ani nu va fi foarte fastuoasă, spune Becali: "O să beau câteva pahare de şampanie, ca în fiecare an, iar la mâncare nu sunt aşa de pretenţios. Dacă îmi dai brânză, mănânc brânză şi n-am niciun fel de probleme", a spus Becali, citat de rtv,net.

Comentarii

Ultimă oră