Sari la conținut

Baza Olimpia va fi vândută pe bucăţi? (video)

PDL-ul vrea cu orice preţ să ia Baza Sportivă Olimpia”! În acest scop, s-a declanşat deja procedura de faliment. Afirmaţia aparţine preşedintelui Consiliului Judeţean, Aristotel Căncescu.  
Deşi Consiliul Judeţean a investit 5 milioane de euro din banii braşovenilor, reprezentanţii finanţatorului în Consiliul de Administraţiei al Societăţii de Patinaj din Braşov, care administreaza Olimpia, au fost scoşi în afara proiectului. Asta după ce forul judeţean a dat milioanele de euro. Totul s-a făcut mână-n mână cu Primăria Braşov, spune Căncescu, care lansează acuzaţii grave şi la adresa directorului Clubului sportiv „Societatea de Patinaj”, Marian Teleleu, pe care-l acuză de furt.
Vor să o falimenteze. „Lucrătură tipic pedelistă, la Olimpia. Acum cinci ani de zile, ne-am hotărât să ne asociem cu primăria Braşov şi am fost de acord cu acest lucru, speram ca să ne ajute cu ceva cei din primărie. Primaria nu a dat niciun ban, pe motiv că noi l-am prins pe un individ care era de la noi din partid, Teleleu Marian, un escroc, l-am prins că fura, auditul i-a găsit o serie de nereguli. El s-a dus la primăria Braşovului, unde a găsit imediat sprijin la primarul Braşovului, la cei de la primărie. Au făcut o altă majoritate, ne-au dat afară, după ce am investit câteva milioane de euro. Ne-au dat afară din asociaţie, iar acuma vor să o şi falimenteze”, a declarat preşedintele CJ Aristotel Căncescu.
Tertipuri birocratice.  Potrivit specialiştilor Consiliului Judeţean, actele care stau în spatele eliminării forului judeţean din proiectul Olimpia dau indicii clare cu privire la modul nu tocmai ortodox prin care Consiliul Judeţean s-a trezit exclus. Adresa prin care executivul judeţean era anunţat de organizarea Adunării Generale Extraordinare de la baza sportivă Olimpia a fost trimisă exact în ziua în care era programată şedinţa. Trebuia trimisă cu 15 zile înainte, susţin juriştii Consiliului Judeţean. Culmea e că informaţia a fost confirmată, în urmă cu câteva zile, chiar de Marian Teleleu. „Da, legea spune altceva, a fost trimis în aceeaşi zi, este o acţiune pe rolul instanţei, nu ştiu ce să zic”, a spus acesta. Totodată, Teleleu a precizat că CJ nu a fost dat afară de la Olimpia „Consiliul Judeţean nu este exclus din asociere; Consiliul Judeţean nu mai are reprezentanţi în consiliul director”
Plângeri penale.  Ca urmare, conducerea CJ aşteaptă ca organele de anchetă penală să facă dreptate. „Astăzi (n.r. - ieri) o să trimit plângere penală şi către DNA şi către parchet,  pentru că ei au premeditat toate aceste lucruri. Noi puteam să susţinem activitatea sportivă de acolo, ne-au dat afară, acum vor s-o falimenteze, au scos-o în insolvenţă, şi acum vor să vândă şi bunurile cumpărate cu banii noştri. Am cumpărat freza de gheaţă, vor ca s-o vândă, probabil vor încerca să vândă şi patinoarul, este o megaescrocherie şi nu va rămane nepedepsită”, a explicat preşedintele Consiliului Judeţean.

Grapă, oprit în trafic pentru informare. Consilierul judeţean Sebastian Grapă a fost oprit în trafic de poliţiştii braşoveni, după ce a circulat cu o maşină ce avea montate nişte boxe prin care se auzeau mesaje referitoare la scandalul de la Olimpia. „În ceea ce facem noi nu este un este un protest, nu avem nevoie de autorizaţie pentru aşa ceva. Îmi aduc aminte că la începutul secolului trecut, în condiţiile în care într-un sat sau într-o urbe trebuia să anunţi ceva, era toboşarul care bătea din tobe şi spunea, mare adunare, mare întâlnire la ora 12. Ei bine, exact asta facem şi noi acum, cu mijloace mai moderne, că suntem în secolul 21, informăm populaţia respectând regulile de circulaţie, respectând conduita morală şi profesională şi orele de linişte. Mesajele nu sunt anti-semite, mesajele nu sunt de instigare la violenţă, pur şi simplu este o informare cum că mafia PDL condusă de primarul George Scripcaru face nedreptăţile despre care se aude în boxe”, a precizat Grapă.


http://www.brasovultau.ro/

Comentarii

Ultimă oră