Sari la conținut

Bărbat decedat în urma accidentului dintre Râșnov și Bran

barbat-decedat-in-urma-accidentului-dintre-rasnov-si-bran

Un bărbat în vârstă de 70 de ani a murit în urma accidentului rutier petrecut ieri seară, pe DN 73, între localitățile Râșnov și Bran. Vă reamintim că impactul s-a produs între două autoturisme, iar la fața locului s-au deplasat două echipaje SMURD, unul de la Serviciul de Ambulanta Judetean și o autospecială pentru descarcerare și una cu apă și spumă. Potrivit purtatorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, cpt. Ciprian Sfreja, cea de a doua victimă a refuzat transportul la spital.

UPDATE Tânărul a fost testat de polițiști cu aparatul alcooltest, care a indicat 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cel în cauză a fost reținut de polițiști, iar azi va fi prezentat Judecătoriei Zarnesti, cu propunerea de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate de polițiști și un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zărnești, pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.

Comentarii

Ultimă oră