Sari la conținut

Aveți reclamații pentru RAT Braşov? Puneți mâna pe telefon și sunați

aveti-reclamatii-pentru-rat-brasov-puneti-mana-pe-telefon-si-sunati

Cine are nevoie de informaţii legate de traseele mijloacelor de transport public din oraş sau vrea să facă reclamaţii legate de activitatea de transport există de acum un număr de telefon, la care se poate suna zilnic în intervalul orar 7.00 – 16.00.

Braşovenii trebuie să ştie că apelurile la numărul de telefon 0368.800.600 sunt taxate la tariful obişnuit al reţelei din care se face apelul. Purtătorul de cuvânt al RAT Braşov, Silviu Ştefan a declarat: „La numărul de telefon 0368.800.600 apelanţii pot afla informaţii despre planul tarifar despre planul de servicii, trasee şi orarele liniilor de transport public de călători, precum  pot depune şi sesizări sau reclamaţii  referitoare la activitatea de transport din municipiul Braşov’’.

Activitatea operatorilor telefonici ai R.A.T. Brașov se va desfășura zilnic, între orele 7.00 – 16.00,  urmând ca în afara acestui interval sesizările sau cererile de informații să fie înregistrate și, în cel mai scurt timp posibil, soluționate. Foarte important este faptul că numărul de telefon 0368.800.600 va fi singurul la care se vor putea depune sesizări cu privire la activitatea de transport public de călători.

Comentarii

Ultimă oră