Sari la conținut

Autoarea blogului „Prinţesa Urbană” va lansa cinci cărţi la Brașov

autoarea-blogului-printesa-urbana-va-lansa-cinci-carti-

Duminică, 26 noiembrie 2017, de la ora 10.30, la Hof Cafe în Piaţa Sfatului nr. 14, Ioana Chicet Macoveiciuc binecunoscuta autoare a blogului „prinţesa urbană” va lansa cinci cărţi - „Ziua în care la capătul celălalt al iubirii n-a mai fost nimeni”, „Împreună, carte pentru copii cu Ema şi Eric” şi cele 3 cărţi din colecţia Educaţie cu blândeţe, de la Editura Univers („Nu există copii răi”, de Janet Lansbury, „Copilul tău competent”, de Jesper Juul, „Psihanaliza basmelor”, de Bruno Bettelheim), colecţie coordonată de Ioana Chicet-Macoveiciuc.

Invitaţi speciali la lansare sunt Daiana Colceriu – psiholog, trainer de parenting, director al celei mai mari grădiniţe private din Braşov, fondator Academia Heidi, Toni Galeş Mott – scriitor, director de Comunicare şi Dezvoltare Organizaţională la Selgros şi fondator al Sonas şi Robert Hajnal – unul dintre cei mai titraţi ultramaratonişti români (cel mai bun în anul 2016), fondator al Trail Running Academy.

„Gândul a fost să vin să lansez la Brașov alături de voi romanul care, spre bucuria și uimirea mea, face furori în țară și diaspora, Ziua în care la celălalt capăt al iubirii n-a mai fost nimeni. Apoi am aflat că până atunci va ieși din tipar și cea mai recentă carte pentru copii cu Ema și Eric, Împreună se numește ea și este o bi-ju-te-ri-e. Dar apoi m-am gândit că hei, nici colecția coordonată de mine, Educație cu blândețe la Editura Univers nu a fost lansată la Brașov, așa că iată că lansarea noastră va fi una cvintuplă! Cine-a mai pomenit așa bogăție de cărți, toate proaspete, toate la un loc, cu voi?

Așadar, duminică, pe 26 noiembrie, vă aștept de la 10.30 la HOF CAFE în Piața Sfatului, alături de Academia Heidi, care mă ajută să punem la loc o lansare caldă și prietenoasă.

Copiii sunt bineveniți, ca de fiecare dată! Vom avea invitați minunați alături de care vom vorbi despre viața de familie, despre cum facem să avem grijă de noi, despre iubiri trecute și viitoare, despre joc și joacă pentru a depăși situațiile dificile.

Toate cărțile lansate duminică, dar și cele lansate de mine anterior, vor avea prețuri speciale la lansare. Vă aștept cu mare bucurie și nerăbdare duminică, pe 26 noiembrie!”, explică autoarea Ioana Chicet Macoveiciuc.

Evenimentul va fi completat de o sesiune de autografe.

Comentarii

Ultimă oră