Sari la conținut
aur-pentru-larisa-iordache-la-universiada

Aur pentru Larisa Iordache în finala la sol! Românca a urcat din nou pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, cu 13,800 după un exercițiu frumos.

În finala la sol, ea a fost urmată pe podium de Asuka Teramoto, din Japonia, și de rusoaica Lilia Akhaimova.

Larisa Iordache a ocupat locul 5 în finala de la paralele.

-----

În urmă cu câteva minute, Larisa Iordache a mai obținut o medalie la Universiada de la Taipei. Ea s-a clasat pe a treia poziție în finala de la bârnă, obținând medalia de bronz.

Ea a fost devansată de Elisabeth Black, din Canada, și de japoneza Natsumi Sasada. Sportiva va mai evolua în două finale în concursul pe aparate, la paralele și sol.

De altfel, și în finala masculină de sărituri, Andrei Muntean, singurul sportiv care a obținut calificarea în ultimul act, și-a adjudecat medalia de bronz.

-----

Larisa Iordache a cucerit marți medalia de aur la individual compus, în concursul de gimnastică artistică din cadrul celei de-a 29-a Universiade de vară, care se desfăşoară la Taipei.

Iordache, a doua după calificări, şi-a adjudecat aurul în finală, cu peste 14 puncte la fiecare element, sol, bârnă, paralele şi sărituri. Medalia de argint a fost cucerită de japoneza Asuka Teramoto, iar bronzul i-a revenit canadiencei Elisabeth Black, lider după calificări.

Astăzi, Larisa Iordache va evolua în trei finale în concursul pe aparate, la paralele, bârnă și sol.

Competițiile de gimnastică sunt transmise în direct de Eurosport2, astăzi, de la ora 11 și de la ora 16.

Comentarii

Ultimă oră