Sari la conținut

Au venit investitorii! Grupul de investiții are un capital de 33 de milioane de lire sterline!!!

au-venit-investitorii-grupul-de-investitii-are-un-capital-de-33-de-milioane-de-lire-sterline

Mult așteptații investitori care ar putea prelua pachetul majoritar al clubului FC Brașov au ajuns sub Tâmpa. Este vorba de reprezentanții grupului de investiții Nilor (nilorgroup.com), care au ajuns la Brașov, au vizitat sediul clubului și sâmbătă vor asista la partida pe care stegarii o vor susține contra celor de la Unirea Tărlungeni. După ce se vor lămuri asupra situației reale a clubului, investitorii vor decide dacă vor începe negocierile pentru preluarea pachetului majoritar de acțiuni al clubului.

Giovanni Pellegrini, reprezentantul Nilor Finance Group, a venit la Brașov să decidă dacă grupul de investiții va începe negocierile de preluarea formației stegare. El a vizitat sediul clubului, va merge la stadion, la locul de cantonament și va fi prezent la meciul galben-negrilor cu Unirea Tărlungeni. Italienii nu au venit cu mâna goală, au adus garanții bancare, astfel că FC Brașov va putea să-și desfăoare normal activitatea în următoarea perioadă.

„Am fost la bancă pentru a vedea modalitățile prin care putem asigura finanțarea. Avem cu noi garanții din străinătate. Din punct de vedere financiar nu sunt probleme. În mare cunoaștem situația clubului. Trebuie să ne mai uităm peste niște acte și să ne lămurim cu anumite probleme după care ne vom consulta cu avocații și vom decide dacă vom investi sau nu în FC Brașov. Mâine vom fi pe stadion să vedem echipa”, a declarat purtătorul de cuvânt al lui Giovanni Pellegrini.

Nilor Finance Group are sediul fiscal în Anglia, la Londra și sediul operativ în Elveția. Holdingul deține mai multe afaceri în domeniul mineritului și al transporturilor. Doctor Alberto Agostini este președintele grupului de investiții care are un capital social de 33 de milioane de lire sterline.

Comentarii

Ultimă oră