Sari la conținut
au-scapat-printre-degete-medaliile-de-bronz

Corona Sportul Studențesc a fost învinsă astăzi, cu scorul de 13-8, în finala mică a SuperLigii Naționale de polo, de echipa Dinamo București, care și-a adjudecat astfel medaliile de bronz. Deși elevii lui Aurelian Georgescu au reușit să restabilească de două ori egalitatea la general, în meciul decisiv nu s-au putut impune, ratând șansa de a ocupa a treia poziție a clasamentului pentru al doilea an consecutiv.

După primele patru meciuri disputate în finala mică a SuperLigii Naționale de polo, Corona Sportul Studențesc și Dinamo București se aflau la egalitate, scor 2-2 la general, echipele împărțindu-și victoriile atât la București, cât și la Brașov. În weekend, în Bazinul Olimpic din Brașov, „câinii roşii” au câştigat duelul de sâmbătă cu scorul de 12-6, în timp ce elevii lui Aurelian Georgescu s-au impus duminică cu 9-3. Astfel, câștigătoarea medaliilor de bronz s-a decis astăzi, în meciul decisiv care s-a disputat la București, de la ora 11.

Corona nu a mai reușit să înscrie la fel de mult în poarta lui Marius Țic, desemnat în weekend cel mai bun portar din campionat. Dinamo s-a impus, așadar, cu scorul de 13-8, pe teren propriu, completând clasamentul final al SuperLigii naționale de polo. Ei ocupă a treia poziție pe podiumul competiției naționale, în spatele campionilor de la Steaua București și a vicecampionilor de la CSM Digi Oradea. Corona Sportul Studențesc a terminat sezonul 2016/2017 pe locul patru.

Comentarii

Ultimă oră