Sari la conținut

Au început să se folosească tunurile de zăpadă. Se va schia în weekend?

au-inceput-sa-se-foloseasca-tunurile-de-zapada-se-va-schia-in-weekend

La munte iarna s-a instalat liniştit. Stratul de zăpadă din staţiuni e suficient cât să vă bucuraţi de o tură cu sania sau chiar cu schiurile, conform stirileprotv.ro.

Pârtiile nu sunt gata pentru deschiderea sezonului, însă administratorii lucrează de zor cu tunurile de zăpadă. Camerele au început şi ele să se ocupe, odată cu primii fulgi, aşa că weekend-ul se anunţă unul aglomerat.

După ninsorile recente, peisajul de la munte pare ireal. Brazii sunt pudraţi cu zăpadă proaspată, pe care razele de soare cu dinţi doar le răsfaţă, nu le topeşte. Doar câteva zile de ninsoare au fost de ajuns ca peisajul să se transforme într-unul într-adevar feeric. Meteorologii spun că zăpada nu va rezista mult aşa că ar fi bine să vă grăbiţi dacă vreţi să vă bucuraţi de astfel de privelişti.

În masivul Postăvarul tunurile nu s-au mai oprit de luni încoace. Nu este destula zăpadă pentru o coborâre cu schiurile, însă depozitele făcute acum vor fi folosite mai târziu în sezon.

Locurile de cazare pentru vacanţa de 1 decembrie sunt tot mai puţine, deşi nimeni nu poate spune dacă zăpada va rezista până atunci.

Comentarii

Ultimă oră