Sari la conținut

Au găsit o geantă cu bani și au anunțat Poliția

au-gasit-o-geanta-cu-bani-si-au-anuntat-politia

Doi tineri din Brașov au găsit suma de 1.300 de euro și i-au dus la poliție, pentru a fi înapoiată păgubașului. Aceștia au fost premiați pentru fapta lor civică.
Daniel Garcea şi Mihai Rotaru se întorceau de la cumpărături. La un moment dat, pe stradă, au văzut o geantă şi un buchet de flori. N-au împărţit suma însă, ci au anunţat poliţiştii. Păgubita, o tânără care abia sosise în țară, şi-a recuperat toate bunurile.
„Am observat în mijlocul străzii un buchet de flori alături de o geantă de damă. Am decis să oprim mașina să vedem ce s-a întâmplat, poate cineva și-a pierdut geanta și s-o recupereze. Am sunat la 112, a venit un echipaj de poliție, după care ulterior am aflat că în geantă exista un telefon mobil și niște bani, carduri bancare și acte de proveniență germană” a declarat Mihai Rotaru. ”Geanta și florile au ajuns pe partea carosabilă deoarece au fost uitate pe portbagajul unui taxi de o doamnă” a adăugat Daniel Garcea.

Geanta a fost returnată păgubitei, iar tinerii cu simţ civic au primit din partea Inspectoratului Judeţean de Poliţie din Braşov plachete.
”În municipiul Brașov au mai avut două cazuri similare, în care au fost găsite sume de bani, care au fost returnate proprietarilor. Este încă un exemplu de normalitate. Mulțumim, pe această cale, acestor brașoveni care au dat dovadă de spirit civic” a declarat comisar șef Liviu Naghi – purtător de cuvânt IPJ Braşov.

Comentarii

Ultimă oră