Sari la conținut

ATENȚIE: Modificări de circulaţie pe DN 13 - între Pasajul Fartec și Ocolitoare

atentie-modificari-de-circulatie-pe-dn-13-intre-pasajul-fartec-si-ocolitoare

În urma discuţiilor avute cu Poliţia Rutieră şi a solicitărilor venite de la cetăţeni, astăzi, în comisia de circulaţie s-au luat următoarele decizii cu privire la reglementarea traficului pe DN 13, tronsonul cuprins între pasajul Fartec şi intersecţia cu ocolitoarea:

înfiinţarea unei staţii de autobuz în faţa depozitului de legume-fructe (AST), odată cu deschiderea accesului spre piaţa de legume-fructe en-gros situat între depozitul de fructe şi reprezentanţa Ford (Auto Novex).

Înfiinţarea unei staţii de autobuz după sensul giratoriu de la Dedeman, în direcţia de mers spre Stupini.

Pentru a asigura accesul, de pe ambele sensuri de circulaţie, la societăţile comerciale care funcţionează în zonă, în condiţii de siguranţă, vor fi amenajate două noi sensuri giratorii: Un sens giratoriu va fi amenajat în dreptul benzinăriei MOL, la intersecţia b-dul Griviţei cu Calea Feldioarei, şi unul în dreptul Baumax. Prin amenajarea şi acestor două sensuri giratorii, pe lângă cel de la Dedeman şi cel de la intersecţia cu ocolitoare, se va asigura un acces facil către toate societăţile comerciale din această zonă.

Pentru reducerea accidentelor, vor fi amplasate separatoare de sens pe acest tronson, cuprins între pasajul Fartec şi ocolitoare.

Comentarii

Ultimă oră