Sari la conținut
atentie-la-premiile-oferite-pe-email

Pagina de anunţuri OLX are în ultima vreme probleme cu cei care iniţiază înşelăciuni utilizând mediul virtual.

OLX avertizează utilizatorii de internet, că un anumit e-mail care circulă în mediul on line, pe seama OLX, este un fals.

OLX le-a transmis utilizatorilor săi câte un mesaj prin care îi avertizează să nu își trimită datele de card de credit dacă acest lucru le este cerut printr-un e-mail sau ofertă atribuită OLX. Aşadar trebuie să fim foarte atenţi.

„Daca ai primit recent un e-mail în numele OLX de la adresa service.olx@hotmail.com sau oricare altă adresă de e-mail, te rugăm să nu dai curs solicitarilor şi să nu oferi nici un răspuns. Avem rugămintea să ignori acel mesaj şi să ne transmiţi de îndată mai multe detalii (prinscreen sau forward pe adresa noastra contact@olx.ro), iar noi vom face verificările necesare.


  Ţinem să menţionăm că nu cerem niciodată datele confidenţiale ale utilizatorilor pe e-mail (număr de telefon, număr de cont sau adresa de mail). Mulţumim, Echipa OLX ”, este anunțul făcut de OLX.

Înşelătoriile online sunt aproape la fel de bătrâne ca internetul, iar site-urile dedicate anunţurilor au fost încă de la început o atracţie.

Site-uri precum eBay sau Craiglist au fost nevoite să ducă lupte îndelungate pentru a împiedica fraudele, însă în timp evoluează şi metodele folosite de cei care doresc să înşele.


  Şi site-urile româneşti au devenit ân ultima vreme ţinta fraudelor online. Aşa că ce avem de făcut este să fim prudenţi.

Comentarii

Ultimă oră