Sari la conținut
atentie-la-cumparaturile-de-black-friday

Reprezentanţii OPC Braşov avertizează cumpărătorii să fie atenţi la reducerile făcute de comercianţi în această perioadă.

Astfel, consumatorii trebuie să analizeze cu mare atenţie ofertele făcute şi să nu se lase induşi în eroare de procentele mari de reduceri afişate în vitrinele magazinelor.

În ceea ce priveşte cumpărăturile făcute pe internet, reprezentanţii OPC Braşov recomandă consumatorilor să achiziţioneze produse doar de pe site-uri cunoscute sau ale unor magazine care să aibă elemente de identificare pe care să le verifice anterior comenzii.

Atenţie, nu trebuie să oferiţi date de caracter personal, gen codul numeric personal, PNI-ul cardului, evitând astfel situaţiile neplăcute care pot apărea ulterior.

În plus, în această perioadă pot apărea site-uri „fantomă” create special pentru a prejudicia consumatorii, avertizează reprezentanţii OPC.

Trebuie ştiut că în conformitate cu prevederile legale orice produs cumpărat de pe internet poate fi returnat în termen de 14 zile dacă nu corespunde cerinţelor.

Comentarii

Ultimă oră