Sari la conținut

Atenţie, aterizează pizza! Tot mai multe livrări cu drone

atentie-aterizeaza-pizza-tot-mai-multe-livrari-cu-drone

Meseria de livrator de pizza este pe punctul de a disparea definitiv din circuit, daca ar fi sa credem in ingenioasa initiativa a unei pizzerii din Rusia care a hotarat sa inlocuiasca oamenii cu drone capabile sa expedieze acum produsul in timp record. Utilizata in mod obisnuit in cadrul armatei ca purtatoare de armament sau pentru a pleca in misiuni de recunoastere, drona este in prezent pe punctul de a-i pune in umbra pe distribuitorii de pizza.

Dupa o pizzerie din Bombay care a testat deja de patru sezoane noua tehnologie, folosind un cvadricopter, iata ca un restaurant rus a preluat metoda futurista de a servi renumitul produs alimentar cu ajutorul acestui gen de dispozitiv zburator.

O pizza "cazuta din cer" a la Francesco's Pizzeria din Bombay se practica si in pizzeria Dodo Pizza din Rusia, unde livrarile se fac prin intermediul dronelor. Ele sunt capabile sa distribui repede, in orice oras, toate tipurile de pizza.

Mai mult decat un gadget la moda, dronele ofera posibilitatea proprietarilor de restaurante sa-si multumeasca clientii cu acest gen de marfa "picata din cer". Ele zboara cu o viteza de 40 de kilometri la ora, castigandu-se astfel mult timp.

Comentarii

Ultimă oră