Sari la conținut

Atelier la Okian despre fotografia în natură

atelier-la-okian-despre-fotografia-in-natura

Photolife şi Librăria Okian din Braşov vă invită la un nou eveniment din cadrul proiectului „Întâlnire cu Fotografia”.
A treia întâlnire din cadrul proiectului este dedicată fotografiei de natură, iar invitat va fi Dorin Bofan, proaspăt întors din cel mai mare proiect fotografic pe care şi la propus până acum, străbaterea Islandei pe bicicletă. Atelierul are loc vineri 19 septembrie,la ora 18:30, la Librăria Okian. Moderator este Dan Dinu.
„O să aflăm mai multe despre acest proiect şi despre provocările lui, o să încercăm să înţelegem mai bine compoziţiile mai elaborate ale lui Dorin şi modul lui de lucru, o să aflăm ce îl motivează să iasă din casă la fotografiat şi o să ne bucurăm de sfaturile lui legate de fotografia de natură pe care o îndrăgeşte atât de mult. Aşa cum v-am obişnuit deja, întâlnirea noastră îşi propune nu numai o prezetare de portofoliu sau proiect, ci şi discuţii din care să înţelegeţi mai bine ce stă în spatele i-maginilor invitaţilor noştri, indiferent că este vorba de ani de experienţă sau de un impuls creativ”, potrivit unui comunicat de presă transmis de organizatori.
Înscrierile la aceste întâlniri se fac în baza unei confirmări, locurile în sală fiind limitate. Pentru înscriere şi alte informaţii puteţi folosi adresa de mail florin.ifrim@okian.ro sau numărul de telefon 0728 728 315. Intrarea este liberă.

Comentarii

Ultimă oră