Sari la conținut

Ce? Atelier de yoga în doi

Vă propunem două ateliere de joc interpersonal în care îmbinăm yoga şi relaţionarea corporală cu un partener. Explorăm forme din yoga tradiţională - posturi corporale, respiraţie, conştienţă - în relaţie. Ne relaxăm, ne amuzăm, privim în noi şi către celălalt, mai împletim un fir în ţesătura inteligenţei noastre corporale şi relaţionale.

Cu cine? Raluca Todor - psihoterapeută pasionată de yoga, convinsă că lucrul cu corpul ne ajută să ne deschidem larg aripile sufletului Manuel Benche - un căutător introspectiv, un curios educat în ştiinţe exacte, psihologie transpersonală şi arte ale atingerii, care ştie că este mai mult decât îi spune mintea că este. Ne găsiţi la Santosha Studio în Brasov, spaţiu de yoga, meditaţie şi regăsire (contact@santosha.ro) Cu ce? O ţinută lejeră şi chef de contact corporal şi sufletesc, cu sine şi cu celălalt. Puteţi veni însoţiţi sau neînsoţiţi - ne vom grupa câte doi şi ad-hoc. Când? marți@, 12 martie 2013 de la 18:30 la 20:30 marți@, 19 martie 2013 de la 18:30 la 20:30 Cum? Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici: http://brasov.incubator107.com/atelier/Breasla%20Vr%C4%83jitorilor/768

, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon. Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 20 lei pentru întreg atelierul sau 10 lei pentru fiecare întâlnire.

Comentarii

Ultimă oră