Sari la conținut

Ce? Prim-Ajutor premedical

Probabil că mulți dintre voi v-ați întrebat cel puțin o dată dacă ați putea ajuta o persoană când viața ei poate fi în pericol, sau măcar dacă puteți chema serviciul de ambulanță într-un timp foarte scurt, spunându-le si anumite detalii despre starea victimei, fără să intrați în panică. Nu putem ști niciodată când vom fi supuși unei asemenea situații, dar întrebarea este dacă știm să acționăm corect în asemenea situații. Cu cine? Cu George, de la Crucea Roșie Filiala Brașov.

Cu ce? Manechinul de resuscitare ne va fi cel mai bun prieten și restul veţi vedea la atelier :) Când? sâmbată@Ceai et caetera, 23 martie 2013 de la 14:30 la 16:30 duminică@Ceai et caetera, 24 martie 2013 de la 14:30 la 16:30 Cum? Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici: http://brasov.incubator107.com/atelier/Breasla%20Vr%C4%83jitorilor/769

, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon. Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 20 lei pentru întreg atelierul sau 10 lei pentru fiecare întâlnire.

Comentarii

Ultimă oră